Yukarıboynuyoğun İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzun eğitim öğretim faaliyetini merkezi okullar seviyesinde yürütmek. Sosyal ve kültürel faaliyetlere okulun imkanları ölçüsünde katılım sağlamak.

Misyon: Evrensel değerlere açık olan bunun yanında yerel değerlerden bağını koparmayan; adaleti, dürüstlüğü,çalışmayı,insan hak ve hürriyetlerine saygı duymayı bilen aktif insanlar yetiştirmek.

Başarılar: Çeşitli Mahalli müsabakalarda il dereceleri. 2023 LGS sınavına katılan öğrencilerimizde %100 yerleştirme.

Saatler: 08:30/ 14:40
Isınma: KATI YAKIT KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKULUMUZUN SERVİSİ VARDIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2023 yılında LGS´ ye giren öğrencilerimizin tümü puanla öğrenci alan okullara yerleşmiştir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Bilek Güreşi mahalli müsabakalar, Atletizm mahalli müsabakalar, Futbol Turnuvası(Yerel düzey)
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak vb.
Proje Çalışmaları: Dilimizin Zenginlikleri, Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu
Kontenjan Bilgileri: 80

Telefon - 454 424 25 51

WEB - https://ybyimamhatip.meb.k12.tr

Adres - YUKARIBOYNUYOĞUN KÖYÜ ÇATAK MEVKİİ ÇATAK KÜME EVLERİ YUKARIBOYNUYOĞUN ILKOKULU VE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 69 GÜCE / GİRESUN

Yerleşim Yeri - HARİTADA İŞARETLENMİŞTİR.

Ulaşım OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ SERVİSLE ESPİYE İLÇESİNDEN GİDİŞ-GELİŞ YAPABİLMEKTEDİRLER.GÜCE İLÇESİNİN KÖYLERİ ARASINDA ULAŞIMI EN RAHAT KÖY OKULUDUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ESPİYE İLÇESİNE 30 KM